Geniet nog langer en meer van uw tuin!

Bekijk ons unieke stappenplan : het Peekstok traject.

Onze unieke manier van werken

Het unieke Peekstok exclusive living traject:

Om voor u de perfecte maatwerk veranda en of tuinkamer te realiseren hebben wij voor u een uniek stappenplan gerealiseerd. U kan de door u samengestelde wensen zonder de deur uit te hoeven realiseren!

  • KennismakingWij komen bij u thuis, dit is ook mogelijk op zaterdag en in de avonduren. Wij gaan met u het project bekijken, en nemen alle wensen en eisen van u op! Als wij bij u op de locatie zijn kunnen wij een goede indruk krijgen aangaande hoogte verschillen, stand van de zon/schaduw, afmetingen van uw tuin en uw huis etc. Aan een uniek plan gaan een goede inventarisatie vooraf!
  • OntwerpAfhankelijken van uw wensen maken wij voor u een uniek ontwerp, deze komen we bij u thuis presenteren, we gaan dan met u het project doorlopen, we kunnen doormiddel van 3d tekening u een goed beeld geven van het eindresultaat!
  • Maatwerk, alle opties kunnenMocht het ontwerp door u als eigen en uniek worden ervaren kunnen we alle opties met u doornemen, u kunt dan denken aan beglazing, openhaard, verlichting of zelfs een pizza oven.
  • Keuze materialenAls het ontwerp en de offerte voor u in balans zijn, Gaan wij met u een keuze maken in de toe te passen materialen. Wij hebben voor u een selectie gemaakt uit top materialen die we bij u thuis kunnen presenteren!
  • OfferteBij dit ontwerp hebben wij een gespecificeerde offerte gemaakt, deze nemen wij samen met het ontwerp met u door. Zo krijgt u een goed beeld wat de waarde is van uw project.
  • Aanleg en of uitvoeringAls er een wederzijds akkoord is komen wij in overleg over de planning het project bij u uitvoeren. Dit zal in 1 aansluitende periode uitgevoerd worden.
  • AfwerkingPeekstok exclusive living is een zuster onderneming van Peekstok hoveniers. Wij kunnen u volledig ontzorgen, ook de bestrating, vlonder of fundatie van uw veranda en of tuinkamer kunnen wij voor u verzorgen.
  • Nazorg en garantieWij zullen u een aantal maanden na de klus persoonlijk contact met u opnemen. Mochten er dan nog vragen en of opmerkingen zijn vernemen wij deze graag!

Contact

Peekstok Outdoor Living
Krommeweg 27
3343 LB Hendrik Ido Ambacht
Zuid Holland
telefoonnummer: 078 - 30 30 081
e-mailadres: info@peekstokoutdoorliving.nl